The magic happens outside the comfort zone

Varje gång någon bekant hittar min blogg eller någon främling “gillar” mina blogginlägg blir jag lite till mig och måste fundera vad jag riktigt avslöjar om mig själv här på bloggen. Den här bloggen är lite som ett anteckningsblock för mig och det handlar lite om allt och inget. Oftast handlar det tydligen om mat, ett ämne som jag verkar vara passionerad över. (Fast vem är inte passionerad av mat?)

Nåja, det har varit en liten andningspaus i min blogg och i mitt liv efter en period av lite intensivare arbetande. Nu är jag tillbaka och ska till min egen och allas häpnad framlägga följande random grej: armhävningsutmaningen börjar nu! Tydligen finns det en armhävningsutmaning där ute, det fick jag veta tack vare en facebookkompis. Jag brukar aldrig gå med i sånahär utmaningar men det känns på något sätt rätt just nu. Det passar också bra enligt några texter som jag satte i min nya dreamboard. The magic happens outside the comfort zone, I never give up och så vidare. Armhävningar är definitivt outside the comfort zone. Så hej, anta utmaningen ni också! Eller låt bli så kanske jag vinner er i armhävningar snart. Muhahaha, I challenge you!

Förresten så lyckades min dunqiang-utmaning bra. Jag har inte gjort många dunqiang som jag har ökat varje dag men jag har blivit oerhört mycket bättre på det. Jag kommer faktiskt ända ner men måste hålla händerna långt ut för att inte tappa balansen. Nästa steg är att föra händerna längre mot kroppen och fortfarande hållas upprätt.

Ungefär såhär ser min dunqiang ut fast här lutar stranden lite neråt så jag behöver inte sträcka ut händerna lika långt som på golvet (och jo, den här bilden är från sommaren).

2 thoughts on “The magic happens outside the comfort zone

  1. Alltså på riktigt. Började le genast åt likheten av våra nyaste inläggen när jag läste de första raderna i din blogg after att ha publicerat i min. 🙂 Lycka till med utmaningen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s